Φυσικοθεραπεία Ενηλίκων
Το τμήμα της φυσικοθεραπείας ενηλίκων Στήριξις σκοπεύει στην προαγωγή της ποιότητας της υγείας, με την εφαρμογή καινοτόμων και εξειδικευμένων τεχνικών θεραπείας.
Φυσικοθεραπεία Ενηλίκων Καβάλα, φυσικοθεραπεία, φυσικοθεραπεία Καβάλα, μυοσκελετικά προβλήματα
15565
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15565,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Φυσικοθεραπεία Ενηλίκων

Η ιατρική δίνει χρόνια στη ζωή. Η φυσικοθεραπεία δίνει ζωή στα χρόνια.

Το τμήμα της φυσικοθεραπείας ενηλίκων σκοπεύει στην προαγωγή της ποιότητας της υγείας, με την εφαρμογή καινοτόμων και εξειδικευμένων τεχνικών θεραπείας. Κύριος στόχος του τμήματος είναι η αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων.

Η φιλοσοφία του τμήματος συνοψίζεται στο επιτυχημένο τρίπτυχο:

 

Αξιολόγηση του προβλήματος, που γίνεται με την κλινική εκτίμησή του με επίκεντρο τον ασθενή και τις ιδιαιτερότητές του

Εξειδικευμένη θεραπεία, που εφαρμόζεται με χειροθεραπευτικές μεθόδους υπακούοντας σε αποτελεσματικά συστήματα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης της σύγχρονης φυσικοθεραπείας (Manual Therapy)

Θεραπευτική άσκηση, που προωθεί την ενεργητική συμμετοχή του ανθρώπου στη θεραπευτική διαδικασία για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης

Ο άρτια εξοπλισμένος χώρος του τμήματος και η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων θεραπείας (M.Sc. Musculoskeletal physiotherapy, Manual Therapy, Maitland, Kaltheborn, Mulligan, Lewit, Scaklock, PNF) σας εγγυώνται την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση οποιουδήποτε μυοσκελετικού προβλήματος.