Για το Στήριξις
Η θεραπευτική-συμβουλευτική μονάδα αποκατάστασης «Στήριξις» στην Καβάλα βρίσκεται δίπλα σε όλη την οικογένεια με εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες.
Τμήμα Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας, Ειδική Νευροεξελικτική Αγωγή (NDT), Φυσικοθεραπεία Ενηλίκων, θεραπεία δια των Χειρών (manual Therapy), Τμήμα Αξιολόγησης και Κατασκευής Ορθοτικών Πελμάτων Παιδιών – Ενηλίκων (ICB Orthotics) Κλινικό Pilates – θεραπευτική Πισίνα (Halliwick) Λογοθεραπείας – Ειδική Νευροεξελικτική Αγωγή (NDT) Καβάλα, Τμήμα Εργοθεραπείας, Τμήμα Ειδικής Διαπιδαγώγησης, Τμήμα Ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων, Κοινωνική Υπηρεσία Καβάλα, Υπηρεσίες Παιδοψυχιάτρου
15553
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15553,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Για το Στήριξις

Στήριξης – Η θεραπευτική-συμβουλευτική μονάδα που φροντίζει τις ανάγκες σας

Η θεραπευτική-συμβουλευτική μονάδα αποκατάστασης «Στήριξις» βρίσκεται δίπλα σε όλη την οικογένεια. Βοηθά μικρούς και μεγάλους στην αποκατάσταση των προβλημάτων τους με την εξειδικευμένη ομάδα της.

Λειτουργεί στην πόλη της Καβάλας από το Φεβρουάριο του 2013 και στεγάζεται σε ένα αυτόνομο χώρο στην περιοχή της Καλαμίτσας με θέσεις ιδιωτικής στάθμευσης. Το κτίριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με εκσυγχρονισμένα μηχανήματα και προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Η θεραπευτική ομάδα αποτελείται από καταρτισμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα ανάλογα τμήματα. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς παρακολουθώντας τα κατάλληλα σεμινάρια.

qode interactive strata

Στο «Στήριξις» λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

 

Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία – Ειδική Νευροεξελικτική Αγωγή (NDT

Φυσικοθεραπεία Ενηλίκων – θεραπεία δια των Χειρών (manual Therapy)

Αξιολόγηση και Κατασκευή Ορθωτικών Πελμάτων Παιδιών – Ενηλίκων (ICB Orthotics)

Κλινικό Pilates – θεραπευτική Πισίνα (Halliwick)

Λογοθεραπεία – Ειδική Νευροεξελικτική Αγωγή (NDT)

Εργοθεραπεία

Ειδική Διαπαιδαγώγηση

Ψυχολογική υποστήριξη παιδιών ενηλίκων

Κοινωνική Υπηρεσία

Υπηρεσίες Παιδοψυχιάτρου

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες απευθύνονται σε βρέφη-παιδιά και τις οικογένειές τους, καθώς και σε ενήλικες.

Η πολυμελής ομάδα θεραπευτών μέσα από τη συνεργασία τους στοχεύουν στο μέγιστο θεμιτό αποτέλεσμα.

Εμπιστευθείτε το Στήριξις για οποιαδήποτε ανάγκη σας.