Ορθωτικά Πέλματα
Το τμήμα ορθωτικών πελμάτων έσω υποδήματος του Στήριξις απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, με στόχο την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία μυοσκελετικών προβλημάτων.
Ορθωτικά Πέλματα Καβάλα, Πελματογράφος Καβάλα, διόρθωση πέλματος, εμβιομηχανική αξιολόγηση του πέλματος
15560
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15560,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ορθωτικά Πέλματα 

Το τμήμα ορθωτικών πελμάτων έσω υποδήματος απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, με στόχο την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία μυοσκελετικών προβλημάτων.

Στο παιδί η χρήση ορθωτικού πέλματος κατασκευασμένο από τη θεραπευτική μονάδα του «Στήριξις» στοχεύει στη διόρθωση πέλματος και του ποδιού μειώνοντας την πιθανότητα ανάπτυξης προβλήματος στην ενήλικη ζωή. Στον ενήλικα η χρήση ορθωτικού πέλματος στοχεύει στην άμεση ανακούφισή του από τον πόνο στο πέλμα ή στο πόδι.

Η λεπτομερής εμβιομηχανική αξιολόγηση του πέλματος και του σώματος αποτελεί το κύριο τμήμα της κατασκευής ενός επιτυχημένου ορθωτικού πέλματος.

Η εξειδίκευση της θεραπευτικής μονάδας από το Διεθνές Κολλέγιο Εμβιομηχανικής της Αυστραλίας και η εφαρμογή των ορθωτικών της ICB Orthotics αποτελούν τον εγκυρότερο συνδυασμό αντιμετώπισης προβλημάτων πέλματος του παιδιού και του ενήλικα.